Kuchnia Kierowcy
Barszcz, który można przygotować nawet kilka dni wcześniej i trzymać gotowy w słoikach (a to oznacza, że można go zabrać w trasę w każdym czasie).
Karp ma to do siebie do siebie, że jego ości znajdujące się bliżej grzbietu są przytwierdzone do skóry a co za tym idzie? Wyjęcie ości jest dość kłopotliwe a czasem niemożliwe. Technika zastopowana w filmie będzie bardzo pomocna.
Ryba po grecku jest wszystkim znana i bardzo lubiana. Pieczone filety ryby przełożone są pysznym farszem z marchewki. Całość po schłodzeniu smakuje rewelacyjnie.
Zapakowana próżniowo może jechać z kierowcą w trasę.
Łezka w oku się kręci patrząc na Babcię Marysię ❤️ i słuchając jej opowieści.
Wigilia to czas, kiedy przygotowujemy przeróżne przepisy kuchni polskiej, na stole królują ryby a wśród nich karp. Karp w migdałach jest smaczny i delikatny.
Przepis krok po kroku na paszteciki z kapustą i grzybami tak zwane kapuśniaczki.