Kuchnia Kierowcy
Najlepszy jest domowy pasztet, bo wiesz jakie mięso i w jakiej ilości znajdzie się w wypieku, co więcej kontrolujesz ilość tłuszczu i soli, nie dodajesz wzmacniaczy smaku bo i po co, i doprawiasz go tak jak lubisz. Przepis jest prosty, a pasztet wyśmienity.
Jedno z takich ciast, które po upieczeniu można zabrać ze sobą w trasę i nie trzeba go jeść tego samego dnia.
Schab gotowany w majonezie, tak zwany 10 minutowy, to pyszna, delikatna i mięciutka domowa wędlina na kanapki.
Niesamowity efekt a gotowany jest w łupinach cebuli. Można go jeść na zimno, na ciepło jak kto woli. Na święta i nie tylko.
Przepis nie tylko na święta, przyda się również na inne okoliczności.
Pierogi pieczone z ciasta drożdżowego są wspaniałą alternatywą dla tradycyjnych pierogów gotowanych w wodzie. Z powodzeniem nadają się do zabrania na wyjazd.