Kuchnia Kierowcy
Pyszne mięso, wprost rozpływa się w ustach, idealne na kanapki. Jedno gotowanie -a trzy smaki.
Źródło witamin. Przygotujcie sami w domu i zabierzcie ze sobą w trasę. W okresie jesiennym jej właściwości są nie do przecenienia.
Zjadło by się taką goloneczkę w trasie? Szczególnie gdy robi się coraz chłodniej.
No to do dzieła!
Dorotka pokazuje jak odpowiednio doprawić mięso i jak długo je gotować aby rozpływało się w ustach. Przepis jest bardzo prosty, a smarowidło praktycznie robi się samo.
Tak przygotowany można przechowywać do kilku miesięcy bez lodówki.
Obiad w trasie w kilka minut (no może ciut więcej jak wliczyć w to ugotowanie makaronu). Można też podsmażyć jakieś mięso. Do tego dodajemy sos ze słoika i SMACZNEGO!
No nie uwierzycie, możecie w trasę zabrać ze sobą chleb w słoiku, który wytrzyma dłużej niż taki standardowy bochen.