ID: 79909
Przygotowanie weków
ID: 79909
ID: 79909
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
~KuchniaKierowcy.pl*.vm18.cable.virginm.net
*.vm18.cable.virginm.net
Posty (5)
zbychoo
| Dodałem tabelkę, myślę że może być przydatna taka wiedza "w pigułce". Czas pomiędzy pasteryzacjami to 1-2 dni czyli minimum 24h a maksymalnie 48h, co zalecają profesjonaliści. | |||
Kinia_etransport.pl
| zbychoo, bardzo fajna tabelka, bardzo na pewno będzie przydatna dla wielu osób. | |||
zbychoo
| Przygotowałem na podstawie fotografii takiej tabelki znalezionej w necie, moja jest tylko bardziej czytelna. | |||
Clarie
| A co wekujecie? Podrzucicie jakieś pomysły na dania? | |||
Clarie
| I czy wekowaliście kiedyś całe dania? Dotąd robiłam mięso z sosem i czasem z warzywami, do których trzeba było dorobić ryż/makaron ale mój mężczyzna ostatnio zażyczył sobie słoików, które wystarczy podgrzać i nie trzeba nic do nich dogotowywać - na krótkie przerwy. Czy próbował ktoś wekować np. danie z ryżem/makaronem/ziem niakami? |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.