ID: 228463
Nasierowski nowa transportowa gwiazda facebooka
ID: 228463
ID: 228463
A co sądzicie o naszej nowej gwieździe transportowej niejakim Nasierowskim? Ostatnio wyliczył że koszty jego jazdy po UE zestawem to 53 centy reszta to zysk!!! jest 2018 rok a ja głupi myślałem że tacy goście już dawno zostali zlicytowani ale jak widać wciąż potęga kalkulatora Z Garbsena jest widoczna w narodzie
A co sądzicie o naszej nowej gwieździe transportowej niejakim Nasierowskim? Ostatnio wyliczył że koszty jego jazdy po UE zestawem to 53 centy reszta to zysk!!! jest 2018 rok a ja głupi myślałem że tacy goście już dawno zostali zlicytowani ale jak widać wciąż potęga kalkulatora Z Garbsena jest widoczna w narodzie
~wierny FAN*.194.12.153
*.194.12.153
Posty (21816)
jacek-kuba
| scan krążysz gdzieś na orbicie i filozofujesz zupełnie niepotrzebnie. Dziad już leży i kwiczy, dziad jak to dziad jeszcze o tym nie wie, bo ma w kieszeni pieniążki-tyle, że nie swoje. Padniętego dziada, zalegającego ulice MPO sprzątnie, zutylizuje i znowu wyjdzie słoneczko. Właściwie to ty powinieneś się cieszyć -pisałeś, że nie jesteś dziadem. Szanujesz ludzi, nie okradasz, płacisz podatki uczciwie -to głowa do góry. Dziada jak jakiegoś znasz, to kopnij w du. ę. Pan przewoźnik, pracodawca, przedsiębiorca to obywatel zasługujący na najwyższe uznanie i szacunek. Małorolny prymityw, złodziej, oszust i alkoholik=taki oborowy cham -to dziad -i taką mendę należy tępić. Ale nie wolno mieszać Pana przedsiębiorcy z menelem -złodziejem. | -1 | ||
~Kris | Patryk chyba się pogubiles w zeznaniach. Kiedys pisales ze masz z zoną 7 tys zl. Teraz ze robisz 10 dniowek po 500 zl. To ile zarabiasz w pizzerii? No chyba ze robisz tylko za darmowe jedzenie? | |||
~driver | Może go stara w rogi wali na kase a on nie ogarnia matematyki Gogus w za małych spodniach to tępak | |||
~Patryk pogromca dziadow | 10 dni MAX to jest maksimum. Czasami jest to 7. Naucz się czytać że zrozumieniem. A 7 to mam JA. U nas każdy pracuje i stać nas na wszystko. Dziad chce bez pracy utrzymać siebie babę i kilkoro dzieci więc w tych czasach stwierdzam że to nie możliwe i bida takim w oczy zajrzy. Kto pracuje ma się dobrze więc do roboty dziady :) | 1 | ||
~Kris | Tak czy inaczej pracujesz w pizzeri 20 dni za frajer. 100 zl dniowka plus resztki jak klient nie zje | |||
~Patryk pogromca dziadow | W pizzerii dniowka 300zl za 10godzin plus jedzenie takich składników że możesz tylko w sklepie pooglądać salami spinatte po 140zl kg lub sery pecorino itp po 150zl kg :) Ty Max guseppe widziałeś pewnie dlatego Cię tak * boli :) | |||
~Patryk pogromca dziadow | Ja więcej jak 17 dni w miesiącu nie pracuje. Szanuję się. 7 koła mam i mi starczy. | |||
~Eric Forrester | Panowie, nie jestem fanbojem T., ale widzę że kilka stron do tyłu było pisane, że jego wyjazd na Ukrainę to pomyłka, ze odstoi tydzień na powrocie, bo kolejki, a kontrola zajmie sie jego choinka, ze w ogolę chłop nie wróci, a chłop szybciej wjechał i wyjechał z tej Ukrainy, niż wasze klamoty w tym samym czasie zaawizowały sie na hucie, wykręciły 24 h na stalowni, i zanim wasz chłop powiązał drutami ta stal na naczepie, to auto T. już pod Gdańskiem było z powrotem, co jest do chooia z tymi waszymi przepowiedniami tu na ET? | |||
~Kris | Patryk moze ja mam zepsuty kalkulator. 10x500 to 5 ty. 7 tys minus 5 tys to wychodzi 2 tys. A ty piszesz ze dniowka to 300 zl. 2 tys przez 20 dni daje 100 zl. | |||
~Kris | To po ile ta pizza? 10 deko salami plus 10 deko sera to 29 zl plus inne koszty plus idiota co kreci ciasto plus kurier plus czynsz plus podatki to kosztow bedzie 50-60 zl | |||
~Patryk pogromca dziadow | Kris ja pracuje Max 17 dni w miesiącu mam 14 wolnego haha o czym Ty piszesz:) Jak nawet brakuje 2tys złoty to łatwo to policzyć że pracuje 6 dni z napiwkami czyli 10dni transport 6dni pizza a 14-15 mam wolnego. :) trzeba się szanować:) | |||
~Patryk pogromca dziadow | Pizza to nie ser pecorino tylko mozarella a pecorino czy parmeciano to są dodatki do tych "lepszych pizz" ale fundamentem w nich dalej jest mozarella która jest o wiele tańsza. P. S włoską pizza charakteryzuje się wysokiej jakości składnikami ale nie ich duża ilością ( odwrotnie jak w polskiej) w której jest dużo tanich dodatków. W pizzy włoskiej nie 10 dag spinatty to podwójna porcja | |||
~Kris | Nsjpierw mi wyjezdzasz z pecorino a potem piszesz ze wsadzasz tam goude seropodobną. | |||
~Kris | Czyli ona wloska z nazwy. Gouda i parowki. I kolejka na 3 godziny stania zeby sie najesc wloskiej pizzy. | |||
~Patryk pogromca dziadow | Kris :) oj Ty pipko Ty widziałeś tylko giuseppe nie myliłem się:) Chłopie mozarella to jest ser z którego robi się margheritte która jest baza do innych pizz tumanie:) czy to wlochy czy to polska zasada jest ta sama. Różnica są składniki i jakość tych składników:) i przede wszystkim przepis bo inny jest na polska pizzę a. inny na włoską:) | |||
~Patryk pogromca dziadow | A to że ja jestem krolem pieca i takie kompozycje sobie robię sam dla siebie że Ty byś musiał naprawdę wydać z 70zl na takiego placuszka. Ja go mam za Free :) | |||
~Kris | Racja na pizzy sie nie znam. Ale kalkulator potrafie obsluzyc. Czyli policzmy maka jajka ser pieczarki salami itd itp plus czynsz energia podatki wynagrodzenia i to wszystko pokrywa pizza za 30 zl? | |||
~Patryk pogromca dziadow | Kris to jest jak z kilometrem. Jak zrobisz srednio 20 pizz to za uja na tym nie wyjdziesz. Jak zrobisz srednio 120 to przy 4osobach pracujących jest ok. | |||
~Patryk pogromca dziadow | Pizza włoską to garstka dobrej klasy dodatków. Ty masz przed oczami polska pizzę w której jest masa wszystkiego i dlatego myślisz że to nie. mozliwe. 30zl za pizzę 30cm się płaci. Włoskie pizzę są tylko małe. | |||
~driver | Jak wczoraj popatrzyłem że restauracja z dobrym jedzeniem i w dobrej cenie świeci pustkami Gdy na ulicy tłum to nie wierzę w bajki o dobrobycie Przez dwie godziny w porze obiadowej 14-16weszlo może 5 rodzin a stolików było zajęte 30% | |||
~Kris | To ile daje się tego drogiego sera i salami na pizzę? 5 deko czy wiecej? | |||
BlazejekWalczyna
| To nie temat o pizzy i pizzeriach tylko o poważnym transporcie i wielkich ludziach i czynach. Pomimo czczej gadki zazdrośników fura prezesa Macieja wróciła do Polski cała i zdrowa trasa zajęła chyba 3 dni. Jakieś pytania pajace? Chłopak zarobil jednym wyjazdem na siebie, szefa i leasing | |||
~miska ryzu | to teraz pewnie non stop bedzie cwiczyl kursy na ua jak tak dobrze | |||
jacek-kuba
| Nic nie łapię to Tomka najlepsi ludzie, zaprawieni w boju, których driver trzyma za jaja robią traskę w 5 dni, a amatorka z YT w 3 dni? Czyli musi być koniec świata. | -1 | ||
BlazejekWalczyna
| Bo Macieja prowadzi elitarna spedycja w której jest współwłaścicielem, kontakty, znajomości i proszę granicą w 2 strony lewym pasem bez przestojów | |||
jacek-kuba
| Patryk na 20 pizzach nic nie zarobisz? Mnie się wydawało, że pizza to najtańsze jedzenie świata. Składniki na prostą pizzę włoską kosztują 5 zł? no 10zł to już chyba skrajny max. Włoskie jedzenie to skrajna bieda. Oczywiście, że składniki są z wysokiej półki -bo we włoskich domach wszystko było robione przez panią domu. Ale wynikało to głównie z nędzy. Jeżeli gospodyni zrobiła szynkę ze świnki wychodowanej u siebie -to do ohydnego jedzenia z lidla jej nie porównamy. Jeżeli potrzebowała olej to wymieniała trochę szynki na pyszny olej, od innego gospodarza. Tak czy inaczej pizza to jedzenie biedoty-chociaż dzisiaj wysokiej klasy mąka, makrony, wędlina, boczek, sery kosztują b. dużo. Może dzisiaj jest inaczej -ale jak ja miałem sklepy, wielokrotnie widziałem np czarne zepsute pieczarki w hurtowniach. Jak pytałem co to za syf-to mówili proszę zostawić bo to do pizzerni. Dzisiaj może jest konkurencja i to się nie zdarza? Zresztą nie wiem czy włosi dają pieczarki do pizzy? / Tak czy inaczej nie rozumiem fenomenu tego jedzenia, tępy lud wyjedzie nad morze i zamiast ryby idzie na na pizzę? ?? Swoją drogą to co najmniej 1000 kalorii. Generalnie mąka to zły pomysł. Chociaż mąka mące nierówna. | -1 | ||
~wierny FAN | Błazenek nadal łaskawie nie odpowiedziałeś na moje nieśmiałe pytanie skąd ci się bierze ten współwłaściciel | |||
~driver | błazenek to typowy klakier-dupowłaz | |||
jacek-kuba
| Parmedżiano redżiano piszę po Polsku /kosztuje faktycznie ze 150 zł kg ale ile można go zetrzeć na 1 pizzę 1 dkg? 2dkg? Myślę również, że kupując go w ilościach hurtowych zapłacimy połowę tej ceny. Mój kolega miał propozycję pracy w małej sieci pizzerni-nie wiem 3-4 lokale i miał jeździć do IT po towar-czyli opłacało się nawet omijać hurtownie. Nie znam tematu i nie wiem jak to prawnie wygląda, ale różnice w cenach muszą być duże. A powiedzmy 120 placków dziennie to już mała fabryczka pieniędzy. To z napojami 5 tys zł obrotu dziennie a koszt samego towaru 1000 zł? drugi 1000 to 3 ludzi i z 500 dziennie lokal zusy energia i koniec. Na zakończenie u nas jest kebabów z 10 punktów, ale od lat w jednym jest kolejka od rana do wieczora, cena jedzenia na talerzu wynosi prawie 30 zł dzisiaj. Człowiek z jednego kiepskiego lokalu zarabia więcej jak w średnio poważnym biznesie. Patryk mając twoją wiedzę, umiejętności, kontakty. Jeżeli jesteś jeszcze młodym człowiekiem, to sam otwieraj pizzernię i sie nie zastanawiaj. | -1 | ||
~driver | small biznes Kuchenne rewolucje w et ; ) |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.