ID: 168692
gulasz
ID: 168692
ID: 168692
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
~KuchniaKierowcy.pl*.elblag.vectranet.pl
*.elblag.vectranet.pl
Posty (1)
silvia
| Wkładając do słoika należy pamiętać, ze tłuszcz, w którym smażyliśmy mięso musi zajmować 1/3 słoika, jeśli nie dolewamy olej z butelki i dopiero zamykamy słoik i pasteryzujemy. |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...

Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.