ID: 139190
CO DZIŚ NA OBIAD?
ID: 139190
ID: 139190
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
Posty (139)
Yva[R]
| ja gotuję z połówki kurczaka :) tak ma być al dente. | |||
cyferka10
| Flaki z kurczaka?? | |||
Yva[R]
| Zbychu... a jadłeś kiedyś rosół z wołowiny? rosół nie tylko jest z kurczaka :P | |||
Yva[R]
| rosół na kaczce, rosół na młodzikach, rosół na rybie :) | |||
~Zbychu | Yva[R] Jak pytasz o szponder to jadłem, z cielęciny też. | |||
Yva[R]
| a ja tatara z wieprzowiny i też z łososia :) | |||
~Zbychu | Z królika zrób rosół, też dobry. (PONOĆ) | |||
Yva[R]
| nie nie, ja jednak pozostanę przy kurze lub kurczaku :) ewentualnie plus wołowe rosołowe ; ) | |||
batonesku
| ://kuchniaaleex. blogspot. com/2012/11/flaczki- z-kurczaka-wg-aleex. html | |||
batonesku
| gotuj z aleex tak wpisz w google ma niesamowite potrawy | |||
batonesku
| nie będą sie psuły jak słoik zagotujesz pierwszy raz 30 minut odstawiasz i po 12 godzinach 30 minut | |||
Yva[R]
| pasteryzacja nic nie daje, przyprawy swoje robią. | |||
batonesku
| ja za tydzień ruszam w trase i przygotowania idą pełną parą. dziś fasolka po bretońsku a jutro flaczki i kiełbasa słoikowa | |||
batonesku
| zależy na jak długo i w jakiej temp będą | |||
Yva[R]
| a ja dzisiaj bigosik pitrasiłam :) i paprykarz szczeciński :) batonesku polecam też żeberka w kapuście :) przepis jest w kuchni kierowcy. | |||
batonesku
| podajcie meila to prześlę odpowiednie tabele jak pasteryzować słoiki z jedzeniem na pewno skorzystacie jak jesteście kierowcami i swojskie jadło lubicie | |||
batonesku
| dzięki musze tam eknąć zrobie bo też lubie! boje sie tam patrzeć bo mnie chcica weżmie | |||
batonesku
| i jak bigosik dobry? | |||
batonesku
| jak robisz paprykarz? | |||
Yva[R]
| batonesku bigosik palce lizać ! nie ma lepszego w okolicy, wg przepisu mojej babci :) w słoikach doskonale się przechowuje :) | |||
batonesku
| dała byś przepis? to na priv prześlę meila | |||
Yva[R]
| paprykarz... poezja smaku... znajdziesz w kuchni kierowcy... zresztą mojego przepisu. Jak swojego spróbujesz to już nigdy nie kupisz tego g... ze sklepu. | |||
batonesku
| uuuuu | |||
batonesku
| a można go w trase zabrać na dłużej??? | |||
batonesku
| na 100 procent jutro go robie!!! ale sie głodny zrobiłem tragedia | |||
Yva[R]
| ://kuchniakierowcy. pl/przepis_dla_kiero wcy, paprykarz_szczecinsk i_w_sloiku, 168. html o tej porze roku to nie ma problemu, ale w lecie musi być w lodówce. | 1 | ||
batonesku
| byłem na stronce i może a na pewno jest pyszny. te zdjęcia... | 1 | ||
Yva[R]
| batonesku jak zrobisz.. spróbujesz to podziel się wrażeniami. Potrawę bardzo szybko się robi. | |||
batonesku
| dobrze. wiadomo! jak możesz to zapodaj przepis na bigosik chodzby jutro | |||
Yva[R]
| batonesku jak będę miała czas to napiszę a jak nie to do następnego twojego kucharzenia bedzie gotowy, a na kiedy potrzebujesz? |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz