ID: 139190
CO DZIŚ NA OBIAD?
ID: 139190
ID: 139190
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
bo ja dzisiaj kapusta kiszona schabowy i pyry duszone z cebulką podsmażaną... no i browarek...
Posty (139)
Yva[R]
| ja gotuję z połówki kurczaka :) tak ma być al dente. | |||
cyferka10
| Flaki z kurczaka?? | |||
Yva[R]
| Zbychu... a jadłeś kiedyś rosół z wołowiny? rosół nie tylko jest z kurczaka :P | |||
Yva[R]
| rosół na kaczce, rosół na młodzikach, rosół na rybie :) | |||
~Zbychu | Yva[R] Jak pytasz o szponder to jadłem, z cielęciny też. | |||
Yva[R]
| a ja tatara z wieprzowiny i też z łososia :) | |||
~Zbychu | Z królika zrób rosół, też dobry. (PONOĆ) | |||
Yva[R]
| nie nie, ja jednak pozostanę przy kurze lub kurczaku :) ewentualnie plus wołowe rosołowe ; ) | |||
batonesku
| ://kuchniaaleex. blogspot. com/2012/11/flaczki- z-kurczaka-wg-aleex. html | |||
batonesku
| gotuj z aleex tak wpisz w google ma niesamowite potrawy | |||
batonesku
| nie będą sie psuły jak słoik zagotujesz pierwszy raz 30 minut odstawiasz i po 12 godzinach 30 minut | |||
Yva[R]
| pasteryzacja nic nie daje, przyprawy swoje robią. | |||
batonesku
| ja za tydzień ruszam w trase i przygotowania idą pełną parą. dziś fasolka po bretońsku a jutro flaczki i kiełbasa słoikowa | |||
batonesku
| zależy na jak długo i w jakiej temp będą | |||
Yva[R]
| a ja dzisiaj bigosik pitrasiłam :) i paprykarz szczeciński :) batonesku polecam też żeberka w kapuście :) przepis jest w kuchni kierowcy. | |||
batonesku
| podajcie meila to prześlę odpowiednie tabele jak pasteryzować słoiki z jedzeniem na pewno skorzystacie jak jesteście kierowcami i swojskie jadło lubicie | |||
batonesku
| dzięki musze tam eknąć zrobie bo też lubie! boje sie tam patrzeć bo mnie chcica weżmie | |||
batonesku
| i jak bigosik dobry? | |||
batonesku
| jak robisz paprykarz? | |||
Yva[R]
| batonesku bigosik palce lizać ! nie ma lepszego w okolicy, wg przepisu mojej babci :) w słoikach doskonale się przechowuje :) | |||
batonesku
| dała byś przepis? to na priv prześlę meila | |||
Yva[R]
| paprykarz... poezja smaku... znajdziesz w kuchni kierowcy... zresztą mojego przepisu. Jak swojego spróbujesz to już nigdy nie kupisz tego g... ze sklepu. | |||
batonesku
| uuuuu | |||
batonesku
| a można go w trase zabrać na dłużej??? | |||
batonesku
| na 100 procent jutro go robie!!! ale sie głodny zrobiłem tragedia | |||
Yva[R]
| ://kuchniakierowcy. pl/przepis_dla_kiero wcy, paprykarz_szczecinsk i_w_sloiku, 168. html o tej porze roku to nie ma problemu, ale w lecie musi być w lodówce. | 1 | ||
batonesku
| byłem na stronce i może a na pewno jest pyszny. te zdjęcia... | 1 | ||
Yva[R]
| batonesku jak zrobisz.. spróbujesz to podziel się wrażeniami. Potrawę bardzo szybko się robi. | |||
batonesku
| dobrze. wiadomo! jak możesz to zapodaj przepis na bigosik chodzby jutro | |||
Yva[R]
| batonesku jak będę miała czas to napiszę a jak nie to do następnego twojego kucharzenia bedzie gotowy, a na kiedy potrzebujesz? |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.