ID: 283570
👩🍳 Jak smażyć karpia
ID: 283570
ID: 283570
Prosty, ale genialny trik na smażenie ryb, dzięki któremu unikniesz nieprzyjemnego zapachu smażeniny w kuchni.
Prosty, ale genialny trik na smażenie ryb, dzięki któremu unikniesz nieprzyjemnego zapachu smażeniny w kuchni.
~etransport.pl
Posty (2)
~Alicja | Fajny trik będę testować tak samo jak moją nową patelnię kohersena. Będzie smażone | |||
jacek-kuba
| Oglądałem kilka dni temu ten film, . Jedną rybkę tak zrobimy na próbę. Cytryna, dodatkowo czosnek, dwa rodzaje mąki, woda i patelnia. Napiszcie po świętach jak wyszło. Do tej pory była tylko sól, odrobina mąki i wszystko-zawsze ryba wychodziła bajeczna. 2 warunki, po odłowieniu płuczka i zakaz karmienia min. 3 dni. Dokładne czyszczenie i wówczas każdy karp jest pyszny. Do domu zawsze biorę ryby pod 3 kg -nigdy mniejszych, ale warunek jw. |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.