ID: 139653
Spaghetti aglio&oglio&pepperoncino
ID: 139653
ID: 139653
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
~KuchniaKierowcy.pl*.46.115.pool.telefonica.de
*.46.115.pool.telefonica.de
Posty (2)
zbychoo
| Muszę koniecznie spróbować, lubię ostre potrawy, może zamiast maggi można by dodać sosu sojowego? | |||
Lux_szofer
| Spróbuj:) Też wożę sojowy, ale dla kuchni włoskiej to byłby... gwałt :) Zrób z odrobiną maggi, nie pożałujesz. Co ciekawe, jeśli pokroisz mega cienko czosnek (żyletką), rozpuści się w oliwie. To jest w oliwce fajne, że chłonie doskonale przyprawy i smaki, nadając im niepowtarzalne doznania smakowe. Dla mnie czosnek, chilli i oliwa to doskonały zestaw. Jeśli nie lubisz bezmięsnych dań, można dodać bardzo chudego boczku, choć ja raz w tygodniu staram się jeść opcję wegetariańską. Smacznego. Dorzucę jutro przepis na fajne, proste danie rybne w sosie pomidorowo-kokosowym :) Jeszcze trochę i grillowanko się zacznie, to jest dopiero okazja dla wynalazców! |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz