ID: 139653
Spaghetti aglio&oglio&pepperoncino
ID: 139653
ID: 139653
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
~KuchniaKierowcy.pl*.46.115.pool.telefonica.de
*.46.115.pool.telefonica.de
Posty (2)
zbychoo
| Muszę koniecznie spróbować, lubię ostre potrawy, może zamiast maggi można by dodać sosu sojowego? | |||
Lux_szofer
| Spróbuj:) Też wożę sojowy, ale dla kuchni włoskiej to byłby... gwałt :) Zrób z odrobiną maggi, nie pożałujesz. Co ciekawe, jeśli pokroisz mega cienko czosnek (żyletką), rozpuści się w oliwie. To jest w oliwce fajne, że chłonie doskonale przyprawy i smaki, nadając im niepowtarzalne doznania smakowe. Dla mnie czosnek, chilli i oliwa to doskonały zestaw. Jeśli nie lubisz bezmięsnych dań, można dodać bardzo chudego boczku, choć ja raz w tygodniu staram się jeść opcję wegetariańską. Smacznego. Dorzucę jutro przepis na fajne, proste danie rybne w sosie pomidorowo-kokosowym :) Jeszcze trochę i grillowanko się zacznie, to jest dopiero okazja dla wynalazców! |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...

Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.