Josephs.ScotBorowiak Properties Ltd

Konserwa mięsna z galaretką

ID: 156528


Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl

~KuchniaKierowcy.pl
*.search.msn.com

Wątek dotyczy tego przepisu Kuchni Kierowców

Posty (1)

jacek-kuba
O jakim wywarze mówimy -wody z zielem? lepiej skórki ugotować lub nogę wp. plus żelatyna i się nie rozpuści. Słoik pół L czyli ok. 40 dkg mięsa -na 3 dni? ?? Tak z ciekawości zapytam -ile ważysz? Ale zasadnicze pytanie, w jakim celu mielisz dobre, wysokogatunkowe mięso i jeszcze dokładasz sobie roboty? Pokroić żeby weszło do słoika. Jak już mielić to mięso 2/3 klasy. Pozdrawiam.

Opcje - szybkie linki

Wątki Admina

TOP 20 - przez was wybrane

OSTATNIO KOMENTOWANE

ZOBACZ TEŻ

Zakazy ruchu dla ciężarówek w Europie na rok 2024
trafficban.com
Przepisy kuchni kierowców - do przygotowania w trasie lub przed wyjazdem
Kuchnia kierowcy

Sprawdź dobre parkingi w Europie
Dobry parking

Warunki przejazdu na drogach w Polsce
Drogi w Polsce
Photo by Josh Hild from Pexels