ID: 156528
Konserwa mięsna z galaretką
ID: 156528
ID: 156528
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
Zapraszamy na stronę z przepisami i poradami dotyczącymi jedzenia na trasę - KuchniaKierowcy. pl - komentarze można dodawać tylko od "Kuchni" czyli ze strony kuchniakierowcy. pl
~KuchniaKierowcy.pl*.search.msn.com
*.search.msn.com
Posty (1)
jacek-kuba
| O jakim wywarze mówimy -wody z zielem? lepiej skórki ugotować lub nogę wp. plus żelatyna i się nie rozpuści. Słoik pół L czyli ok. 40 dkg mięsa -na 3 dni? ?? Tak z ciekawości zapytam -ile ważysz? Ale zasadnicze pytanie, w jakim celu mielisz dobre, wysokogatunkowe mięso i jeszcze dokładasz sobie roboty? Pokroić żeby weszło do słoika. Jak już mielić to mięso 2/3 klasy. Pozdrawiam. |
Opcje - szybkie linki
Wybierz
Wątki Admina
Wybierz
TOP 20 - przez was wybrane
Wybierz
OSTATNIO KOMENTOWANE
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.