Utworzona: 2016-04-27
Wiosenne ożywienie w transporcie chłodniczym
Utworzona: 2016-04-27
Utworzona: 2016-04-27
Wiosna to dla konsumentów idealny okres na zmianę stylu odżywiania oraz położenie nacisku na jakość spożywanych produktów. Częściej sięga się po sałatki, świeże warzywa oraz owoce, a wraz z rozpoczęciem sezonu grillowego, większym zainteresowaniem będzie cieszyło się mięso – wołowina, wieprzowina oraz drób, a także – ważne we wiosennym jadłospisie – ryby.
Wiosna to dla konsumentów idealny okres na zmianę stylu odżywiania oraz położenie nacisku na jakość spożywanych produktów. Częściej sięga się po sałatki, świeże warzywa oraz owoce, a wraz z rozpoczęciem sezonu grillowego, większym zainteresowaniem będzie cieszyło się mięso – wołowina, wieprzowina oraz drób, a także – ważne we wiosennym jadłospisie – ryby.
Ogromna prośba...
Reklama to nasze JEDYNE źródło dochodu.
Reklam nie jest wiele, nie wyskakują, nie zasłaniają żadnych treści, ale umożliwiają utrzymanie redakcji.
Proszę pomóż, dodaj etransport.pl do wyjątków Twojej aplikacji.